Tegels Rotterdam kopen

Tegels Rotterdam kopen? Of om preciezer te zijn een tegelhandel waar u ze kunt kopen in de regio Rijnmond? Dan bent u hier aan juiste adres: wij leveren namelijk aan klanten door het hele land.  En dat voor een zeer scherpe prijs, omdat we eigen import doen. Wij leveren met name keramische vloer- wand en tuintegels tegen zeer concurrerende prijzen.

Ons assortiment is verder zeer groot en divers. Of u nu terrazzo look tegels of moderne vloertegels zoekt: wij hebben ze in het uitgebreide aanbod.  Voor iedere smaak en stijl hebben we een mooi aanbod.

De tegels van uw keuze kunt u direct snel en veilig bestellen in onze webshop. Ook kunt u een vrijblijvende offerte opvragen, die u online snel kunt aanvragen.  Hieronder het assortiment per soort tegels:

Wandtegels

Vloertegels

Tuintegels

Bijzonder populair zijn momenteel overigens de vintage tegels van Revoir Paris. Ook marmerlook tegels zijn momenteel gewild.

 

Showroom te Uden

Onze showroom is gevestigd te Uden Deze is via de A50 goed en snel bereikbaar. Showroombezoek graag op afspraak: 0412-480005.

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur.

Zaterdag: 09.00 – 12.30 uur.

 

Hier onze voordelen nog op een rijtje:

✓ Scherpe prijzen

✓Ruime keuze

✓ Showroom te Uden

✓Vrijblijvend advies

✓ Bezorging door erkend transportbedrijf

✓ Q shops keurmerk

Contact en vrijblijvend advies

Advies nodig of vragen? Bel ons dan gerust: 0412 – 48 00 05 of mail naar info@tegelboerderij.nl We helpen u graag!