Tegels Maastricht gezocht? Dan zit u hier goed als u keramische tegels nodig heeft. Wij leveren namelijk keramische vloer- wand en tuintegels tegen zeer concurrerende prijzen. Omdat we direct importeren zijn goedkoper dan lokale tegelhandels of winkels bij u in de buurt. En daar kunt u dus uw voordeel mee doen. Dus ook als u in Valkenburg, Meerssen of elders in Zuid-Limburg woont. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Ook is de kans groot dat u bij ons de tegels van uw gading vindt.  Voor bijvoorbeeld uw keuken, terras of badkamer. Het assortiment aan tegels en plavuizen is namelijk uniek, zeer groot en divers. Of u nu populaire vintage tegels zoals van Revoir Paris, of moderne keukentegels zoekt: wij hebben ze in het assortiment.  U kunt uw keuze direct snel en veilig bestellen in onze webshop. Ook kunnen we een vrijblijvende offerte voor u maken.  Hieronder vindt u het assortiment per soort tegels:

Wandtegels

Vloertegels

Tuintegels

Ook marmerlook tegels zijn momenteel in trek.

Showroom te Uden

Ook hebben wij een showroom te Uden (Oost-Brabant), die via de A2 en A50 goed bereikbaar is. Showroombezoek graag op afspraak: 0412-480005.

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur.

Zaterdag: 09.00 – 12.30 uur.

 

Hier onze voordelen op een rijtje:

 

✓ Scherpe prijzen

✓Ruime keuze

✓ Showroom te Uden

✓Vrijblijvend advies

✓ Bezorging door erkend transportbedrijf

✓ Q shops keurmerk

Contact en vrijblijvend advies

Advies nodig of vragen? Bel ons dan gerust: 0412 – 48 00 05 of mail naar info@tegelboerderij.nl We helpen u graag!