Tegelhandel Eindhoven gezocht? Stop dan maar met zoeken, want die zit om de hoek als u keramische tegels nodig heeft. Wij leveren namelijk keramische vloer- wand en tuintegels tegen zeer concurrerende prijzen. Zowel aan particulieren als bedrijven. Omdat we direct importeren zijn goedkoper dan lokale tegelhandels of winkels bij u in de buurt. Dus ook als u in Veldhoven, Geldrop, Nuenen of Best woont kunt u profiteren van onze messcherpe prijzen.

Ook is de kans van slagen bij ons erg groot. De keuze aan tegels voor bijvoorbeeld in de keuken of uw terras is namelijk zeer groot en uniek. Of u nu vintage tegels voor in de gang zoekt zoals van Revoir Paris. Of juist moderne wandegels voor nieuwbouw: wij leveren tegels in alle stijlen, soorten en maten.

Hieronder vindt u het assortiment per soort tegels:

Wandtegels

Vloertegels

Tuintegels

Ook marmerlook tegels zijn momenteel in trek. De tegels kunt u direct snel en veilig bestellen in onze overzichtelijke webshop. Ook kunnen we een vrijblijvende offerte voor u maken.

Showroom te Uden

Verder hebben wij een showroom in Uden, waar u de gehele collectie kunt komen bewonderen. Op nog geen half uur rijden dus en goed bereikbaar via de A50.  Showroombezoek graag op afspraak: 0412-480005.

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur.

Zaterdag: 09.00 – 12.30 uur.

 

Hier onze voordelen op een rijtje:

 

✓ Scherpe prijzen

✓Ruime keuze

✓ Showroom te Uden

✓Vrijblijvend advies

✓ Bezorging door erkend transportbedrijf

✓ Q shops keurmerk

Contact en vrijblijvend advies

Advies nodig of vragen? Bel ons dan gerust: 0412 – 48 00 05 of mail naar info@tegelboerderij.nl We helpen u graag!