Tegelhandel Breda gezocht? Dan zit u hier goed als u keramische tegels nodig heeft. Zowel  particulieren als bedrijven kunnen wij van dienst zijn. Wij leveren keramische vloer- wand- en tuintegels tegen zeer voordelige prijzen. Dit omdat we zelf direct importeren. Zodoende zijn we goedkoper dan lokale tegelhandels of winkels bij u in de buurt. Dus ook als u in Prinsenbeek, Oosterhout of Etten-Leur woont kunnen we u van dienst zijn. En dat dus goedkoop!

Ook is de kans bijzonder groot dat u bij ons vindt wat u zoekt voor uw huis of tuin. Onze unieke collectie buiten- en binnentegels is erg groot en divers. Of u nu schattige vintage tegels zoekt zoals van Revoir Paris. Of juist strakke en moderne vloertegels: wij leveren tegels in groottes en variaties. Hieronder vindt u het assortiment per soort:

Wandtegels

Vloertegels

Tuintegels

Ook marmerlook tegels zijn momenteel in trek.

Heeft u een keuze gemaakt? De tegels kunt u dan meteen snel en veilig online kopen in onze overzichtelijke webshop. Ook bestaat er de mogelijkheid dat we vrijblijvende offerte voor u maken.

Tegel winkel en showroom te Uden

 

Tevens hebben wij een showroom te Uden, waar u de gehele collectie kunt komen bekijken. Deze ligt dichtbij de  snelweg. Vanuit de regio Breda zijn we via de A58 en A50 goed en snel bereikbaar. Showroombezoek graag op afspraak: 0412-480005.

 

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur.

Zaterdag: 09.00 – 12.30 uur.

 

Hier onze voordelen op een rijtje:

 

✓ Scherpe prijzen

✓Ruime keuze in alle soorten, maten en stijlen

✓ Showroom te Uden

✓Vrijblijvend advies

✓ Bezorging door erkend transportbedrijf

✓ Q shops keurmerk

Contact en vrijblijvend advies

Advies nodig of vragen? Bel ons dan gerust: 0412 – 48 00 05 of mail naar info@tegelboerderij.nl We helpen u graag!