Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Privacy Statement

Wij respecteren de privacy van onze bezoekers en klanten. We zorgen ervoor dat alle persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Onze verwerking van persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Bezoekers van Tegelboerderij webshop
We gebruiken zowel eigen technieken als technologieën van gerenommeerde derde partijen om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers van onze webshop. Het doel hiervan is onze webshop te verbeteren, zodat wij onze klanten in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Ook meten we met deze technieken de effectiviteit van diverse marketingaspecten zoals bijvoorbeeld advertentiecampagnes.
Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van IP-adressen. De gegevens worden verwerkt op een statistische manier waarmee onze bezoekers niet persoonlijk identificeerbaar zijn.

Klanten van Tegelboerderij
Zoals je begrijpt hebben we van onze klanten meer informatie nodig.
Als je een bestelling bij ons plaatst vragen wij je e-mailadres, geslacht, naam, adres en telefoonnummer. Indien van toepassing vragen we je ook om je bedrijfsnaam en factuuradres. Deze gegevens nemen we op in ons klantenbestand en worden gebruikt voor de volgende zaken:

-       Je naam, geslacht, e-mail adres en eventueel telefoonnummer gebruiken we om je op de hoogte te houden van de status van je bestelling.

-       Je naam, adres en eventueel telefoonnummer geven wij door aan de vervoerder, zodat deze de producten bij je kan bezorgen.

-       Je naam en –mail adres gebruiken we om te controleren of wij je betaling hebben ontvangen.

-       Je naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer kunnen we aan een incassobureau geven, zodat zij je kunnen achtervolgen als je niet betaald.

Daarnaast slaan wij bij je bestelling uiteraard op welke producten je bestelt, hoe je wenst te betalen en voor welke verzendmethode je hebt gekozen.
Ook slaan wij eventuele opmerkingen die je tijden het bestelproces hebt doorgegeven op en registreren wij vanaf welk IP adres een bestelling is geplaatst om misbruik tegen te gaan. Tot slot archiveren wij communicatie die via e-mail, telefoon of per post tussen jou en ons heeft plaatsgevonden.

Tegelboerderij verkoopt je gegevens niet
Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen of verhuren en deze uitsluitend ter beschikking stellen aan derden die betrokken zijn bij het uitvoeren van de bestelling. Medewerkers van Tegelboerderij en derden die door Tegelboerderij worden ingeschakeld zijn verplicht je privacy te respecteren en vertrouwelijk met je persoonsgegevens om te gaan.

Recht op inzage, correctie, verwijdering en verzet
Indien je een relatie met ons bedrijf hebt, heb je na schriftelijk verzoek de mogelijkheid om je persoonlijke gegevens in te zien. Indien het door ons verstrekte overzicht onjuistheden bevat, kun je ons schriftelijk verzoeken de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.
als je vind dat onze webshop of ons handelen niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, verzoeken wij je contact met ons op te nemen.

Toepasselijkheid
Dit privacybeleid is van toepassing op elk bezoek aan onze webshop, elke transactie en elke overeenkomst.

Aanpassen privacybeleid

Wij behouden ons het recht voor dit privacybeleid aan te passen.

 

 

Shop veilig
Veilig betalen
Bezorgd door: