Over Tegelboerderij

Tegelboerderij.nl is een in Nistelrode ( kantoor ) en Uden ( showroom ) gevestigd bedrijf en dé manier om uw droom vloer of wandtegels te vinden, te bekijken en te bestellen via de digitale snelweg. Op onze website vindt u het grootste assortiment tegels van topmerken die wij met grote kortingen aanbieden. Bovendien bieden wij diverse producten die u nodig hebt bij de montage en het onderhoud van uw tegels. Zodoende gaan bij Tegelboerderij.nl topkwaliteit en ultiem gebruiksgemak hand in hand met de best denkbare service.

Bij Tegelboerderij.nl betaalt u ook aanmerkelijk minder voor uw droom tegels dan elders. Doordat wij jaren geleden als tegelzetter begonnen zijn kennen wij alle in en outs van het vak. Graag geven wij u ook advies over de diverse vloer en wandtegels, tegelboerderij.nl is ook in het bezit zijn van een showroom, hier kunt u vele tegels live komen bekijken. Dit betekent dat er een enorm volume aan expertise en producten schuilt achter Tegelboerderij.nl. Degene die daar optimaal van profiteert bent u, onze klant, omdat onze tegels zo tot 60 % goedkoper kan zijn ten opzichte van de landelijke verkoopadviesprijzen.

Tegelboerderij.nl heeft veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak van haar website. Alle producten zijn overzichtelijk gerangschikt en met enkele muisklikken is een vrijblijvende offerte aan te vragen. Bestellen is net zo gemakkelijk waardoor uw droom tegels slechts een paar handbewegingen weg is.

De bezorging van de materialen van Tegelboerderij.nl is grotendeels in eigen beheer. Bestemmingen die ver van onze routes afwijken worden door professionele vervoerders bij u thuis bezorgd. Wij garanderen u een bezorging binnen twee weken, mits u op het vaste land van Nederland woont en uw bestelling in ons magazijn gereed ligt. Voor Zeeland en de Waddeneilanden kan het iets langer duren.

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over uw toekomstige droomtegels, stuur ons dan een email op info@tegelboerderij.nl.

Shop veilig

Qshops keurmerk

Veilig betalen

 

Bezorgd door