Bezorgen

Bezorgkosten

  • Voor bezorgen wordt € 75,00 in rekening gebracht. *m.u.v. de waddeneilanden, de kosten hiervoor zijn in overleg.
  • Voor bezorging in Nederlandstalig België wordt € 99,= in rekening gebracht.
  • Bezorgkosten voor Duitsland in overleg.

Levertijd

Doordat de overheid steeds strengere maatregelen toepast vanwege het coronavirus dat zich verder aan het verspreiden is. Heeft dit helaas ook gevolgen voor het importeren van onze producten, waardoor de levertijd langer is dan op onze site staat aangegeven. Onze excuses voor het ongemak.

De afleveringsplaats

Als het afleveradres afwijkt van het postadres dient u dit melden bij onze administratie/verkoop.

Afleverdatum en tijd

De bezorgdatum wordt in overleg met u afgesproken, helaas kunnen wij niet aangeven hoe laat de bestelling bij u is. De gemiddelde levertijd is 2 tot 4 weken. Indien het anders is, staat dit vermeld bij het betreffende product.
Houdt in de vakantieperiode rekening met een langere levertijden.

Uitgestelde levering

Een door U uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 6 maanden na opdracht, dit dient tijdens de bestelling aangegeven te worden.
Wanneer een order reeds bij ons binnen is kan deze voor maximaal 3 maanden is ons magazijn voor u worden opgeslagen. De eerste 2 weken zijn kosteloos. Daarna berekenen wij een bedrag van € 25,= per week voor het opslaan.

Bezorgafspraak

Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 24 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt. Hiervoor zullen wij nogmaals € 75,= bezorgkosten in rekening brengen.

Betalen en factuur

U dient de factuur voor levering te betalen of contant te betalen bij de chauffeur (onder rembours, alleen mogelijk in de Benelux).
Voor rembourskosten berekenen wij een bedrag van € 35,=.

LET OP!

De goederen worden d.m.v. een steekwagen/palletwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond, indien deze met een steekwagen/palletwagen bereikbaar is. Voor verder vervoer binnen uw woning dient u zelf zorg te dragen. De chauffeur is alleen, en mag zware goederen niet alleen tillen.

Na levering dient u de geleverde bestelling te controleren. Onvolkomenheden of beschadigingen/breuk dienen binnen 2 dagen na levering te worden gemeld. Gelieve de melding te ondersteunen met foto’s.

Shop veilig

Qshops keurmerk

Veilig betalen

 

Bezorgd door