Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Bezorgen

Bezorgkosten:
Voor bezorgen wordt € 75,00 in rekening gebracht.
*m.u.v. de waddeneilanden, de kosten hiervoor zijn in overleg.

Voor bezorging in Nederlandstalig België wordt € 99,= in rekening gebracht.
Bezorgkosten voor Duitsland in overleg.

De afleveringsplaats:
Als het afleveradres afwijkt van het postadres dient u dit melden bij onze administratie/verkoop.

Afleverdatum en tijd:
De bezorgdatum wordt in overleg met u afgesproken, helaas kunnen wij niet aangeven hoe laat de bestelling bij u is. De gemiddelde levertijd is 2 tot 4 weken. Indien het anders is, staat dit vermeld bij het betreffende product.
Houdt in de vakantieperiode rekening met een langere levertijden.

Uitgestelde levering:
Een door U uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 6 maanden na opdracht, dit dient tijdens de bestelling aangegeven te worden.
Wanneer een order reeds bij ons binnen is kan deze voor maximaal 3 maanden is ons magazijn voor u worden opgeslagen. De eerste 2 weken zijn kosteloos. Daarna berekenen wij een bedrag van € 25,= per week voor het opslaan.

Bezorgafspraak:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 24 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt. Hiervoor zullen wij nogmaals € 75,= bezorgkosten in rekening brengen.

Betalen en factuur:
U dient de factuur voor levering te betalen of contant te betalen bij de chauffeur (onder rembours, alleen mogelijk in de Benelux).
Voor rembourskosten berekenen wij een bedrag van € 35,=.

LET OP!!
De goederen worden d.m.v. een steekwagen/palletwagen bezorgd tot de eerste deur op de begane grond, indien deze met een steekwagen/palletwagen bereikbaar is. Voor verder vervoer binnen uw woning dient u zelf zorg te dragen.
De chauffeur is alleen, en mag zware goederen niet alleen tillen.

Na levering dient u de geleverde bestelling te controleren. Onvolkomenheden of beschadigingen/breuk dienen binnen 2 dagen na levering te worden gemeld. Gelieve de melding te ondersteunen met foto's.

Shop veilig
Veilig betalen
Bezorgd door: