Betalen

U kunt uw bestelling bij Tegelboerderij op verschillende manieren betalen:

Met iDEAL maakt u direct bij het afronden van uw bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Met PayPal bent u beschermd door een extra beveiligingsgarantie. U logt in met uw eigen Pay Pal-account. Extra kosten: 2% van het totale orderbedrag.

Met Afterpay betaalt u nadat u uw bestelling heeft ontvangen. Afterpay stuurt u een mail met het betalingsoverzicht: u dient de factuur binnen 14 dagen te voldoen.

AfterPay voert voor Tegelboerderij het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 2500,-. De extra kosten voor betalen d.m.v. AfterPay bedragen € 0,99.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Alleen voor België. Extra kosten 1,8% van het totale orderbedrag.

Alleen voor Duitsland. Extra kosten 2% van het totale orderbedrag.

Betalen via uw bank met internetbankieren. Extra kosten: 1% van het totale orderbedrag.

U maakt zelf via uw eigen bank de betaling naar ons over. Geen extra kosten.

Qshops keurmerk